Sfaturi, nu arunca o dieta ce ați început la începutul anului

Martie a venit, și după aceste primele luni ale anului care a început, cu scopuri bune, apăsați pentru a verifica dacă suntem pe drumul cel bun, și dacă aceste bune intenții de a schimba obiceiurile în partea de viață și de alimentare mai sănătoase, au fost îndeplinite.

În cele mai multe cazuri, oamenii se simt într-o oarecare măsură, de frustrare, cand, ajunsi la acest punct, ei înțeleg că nu și-au atins obiectivele care au fost propuse.

foto1În cazul, în care a căutat să piardă în greutate și de a îmbunătăți starea lor, înțeleg că nu au avut succes în încercarea lor. Cel mai rău dintre toate, nu numai gradul de frustrare, dar un sentiment de vinovăție, pentru că, de obicei, apar.

Cum să pierdeți în mod corespunzător cu dieta

Dacă ți se întâmplă acest lucru, și calm, tot există o soluție. Pentru a vedea ce erori ai arătat, și ce s-a întâmplat.

1.- Care sunt obiectivele tale au fost realiste?: Odată cu venirea anului nou și intenții bune, am pus uriașe scop, de a realiza, care depășește ceea ce ar fi fost ceva ireal pentru a efectua pe termen scurt și mediu.

Aceasta este una dintre primele erori. Dori pentru a obține toate într-un termen scurt, fără o organizare pași. În ianuarie am semnat la sala de sport, am inceput dieta, am de gând să facă o achiziție mai sănătos, de a pregăti mâncarea, animalele de companie, și o mulțime de scopuri bune.

2.- Într-adevăr, dacă ați urmat echilibrat și o dietă sănătoasă?: De obicei, dieta, care este încă marea majoritate a populației au un puternic restricție de calorii, adică ponderea consumului de energie mai mică decât cea necesară organismului, care aderă la regulile de „ingiero mai mici, cheltuieli mai mult’. Acest lucru are o anumită logică, până la un punct.

Diete celebre și uimitoare, de multe ori nu este suficient de echilibru macro, necesare organismului pentru a funcționa corect. Se elimină o parte din macro de bază, așa că da, este adevărat că, în scurt etapă are loc pierderea în greutate cauzată de pierderea masei musculare: atunci când organismul va epuiza rezervele de glicogen, capturile, care au musculare), situația pe termen mediu și lung NU este stabilă și se produce efectul invers nedorite.

Elimina trece la bază, în plus, de obicei, provoacă senzația de foame toată ziua. De a priva de alimente asupra organismului, și de a fi toată ziua în final, gândindu-se doar pentru a mânca.

Exact cea mai mare greșeală este de a „merge pe o dieta”, în loc de a învăța cum să aibă grijă, – acestea sunt două noțiuni diferite, și mintea noastră de la început, având în vedere conotațiile, presupunând că organismul va fi pedepsit.

Nu este o întrebare, mănâncă mai puțin, dar este mai bine și care pot rămâne pentru o viață întreagă.

3.- Atunci când apare un sentiment de vinovăție pentru senzatia de foame tot timpul: Dacă vă menține corpul tau, departe de echilibru, este o stare reversibilă lipsa de alimentare, veți avea senzația de foame, de oboseală și oboseala tot timpul. În plus, aproximativ modificări hormonale, care cauzeaza un sentiment de iritare permanentă, de disconfort și de un sentiment de vinovăție.

Un sistem de OPERARE principalele modificări care au loc în faptul că hormonul cortizol crește nivelul lor, și că, prietenii mei, este un semnal de alarmă. Atunci când organismul simte că-i lipsește de benzină, se aprind toate piloții automate, de alarmă, și se execută de mai multe reacții chimice în creier, care fac, de ce apare pofta de mâncare, ceea ce duce la faptul că se va termina mananca mai mult.

Mănânci mai mult, te simți vinovat, tu nu există și așa mai departe. Cortizolul este declanșat și acest hormon are un impact negativ asupra metabolismului, pentru că, de obicei, responsabil pentru stocarea de grasimi.

4.- O altă eroare, cu acest tip de diete restrictive, în sensul că în loc de a ajuta nostru metabolismul mai rapid, de revenire a organismului ca răspuns la lipsa de nutrienti, dimpotrivă: incetineste metabolismul, se pierde masa musculara. Organismul se adapteaza la aceasta o cantitate mai mică de combustibil pentru a funcționa, prin urmare, că arde benzina mult mai lent.

Este exact opusul a ceea ce caută.

La urma urmei, esti pregatit la sala de sport, dar sau nu, atunci când va fi să se ocupe în mod regulat sau petrecut timp de două ore la rând, făcând filare, cu această ecuație greșită sudo aproape la fel cum am pierdut o mulțime de greutate. Nu este o situație durabilă în timp, și, de asemenea, greșit.

Aerobă de muncă, da, dar dacă este combinată cu forța de muncă, cu atât mai bine. Muschi este cel mai puternic instrument pentru arderea de calorii, dar pentru aceasta este nevoie de a construi musculare.

foto2

După cum puteți vedea, sunt sigur că am ratat primii pași a planului de în căutare de rezultate prea repede, lăsând în drum, chiar mai multe doze, a stimei de sine, ceea ce vezi vigoare.

Ce este mai bine? Ce bug-uri cunoscute, există o soluție. Așa că, a constatat următoarele și nu lăsa să te treacă din nou.

– Scop, unul câte unul: test final-scopul pe săptămână, dintre care unul este asociat cu o masă, iar cealaltă cu ajutorul exercițiilor fizice.

– Introduceți mai multe legume, carne și pește, preparate din orez și paste integrale…si nu te prives nimic, doar va organiza mai bine propriile farfurii.

– Să acorde o atenție la semnele: dacă îi este foame, mereu face ceva greșit. Mananca de mai multe ori în timpul zilei, în cantități mici.

– Carbohidrati si grasimi sanatoase, nu ștergeți radical dieta ta, mai ales dacă faci în fiecare zi. Corpul si muschii au nevoie de benzină, de a crește și de a funcționa.

Grăsime este esențială pentru a obține un corp sănătos și „Atletico”. În plus, îmbunătățirea și refacerea sistemului imunitar. Cele mai bune surse de grasimi sanatoase sunt uleiul de pește, nuci, semințe, avocado și ulei de măsline.

– Nu sari peste nici un aliment, cu excepția pentru micul dejun, care trebuie să fie completă și o sursă vitală de energie pentru restul zilei.

– La centrul de fitness, găsiți sesiuni, care sunt potrivite pentru tine și de preferințele dumneavoastră, astfel încât du-te mai motivați pentru învățare.

– Când veți efectua aceste mici dificultăți pe săptămână, nivelul de încredere în sine vă va întări, vă va da putere pentru următoarea. Această situație este mult mai stabil pe termen lung.

Așa că, acum, da, lucrurile sunt mult mai clare, și, fiind mai realist, ne-am pus pe treabă, că în Săptămâna patimilor, este chiar după colț.