Cum se face o alimentație sănătoasă, 9 sfaturi ace

Conserve sunt o opțiune bună, de a avea întotdeauna în dulapul de bucătărie. 3 linguri mari ele pot înlocui unul dintre cele 5 mese pe zi.

Este de a adăuga la dvs. de supe, tocane sau salate de acest tip de alimentare, deoarece acestea servesc pentru a crește fibra a corpului.

Se pregătește salata corect

foto3Agrégale un pic de ulei de măsline în salate pentru a facilita asimilarea fitoquimicos, care se găsesc în legume.

Selectați sau de ardei dulce roșu în loc de verde, deoarece acestea conțin aproape de două ori mai multă vitamina c și de aproape 10 ori mai mult beta-caroten (Vitamina A).

Este folosit Nasturel loc de salata. El contine de 12 ori mai multa vitamina C și de 3 ori mai mult fier.

Se schimbă sandwich-ul tău

Trece un sandwich de ton cu maioneza din somon. Tonul este bogat în Omega-3, dar problema se află în proces de conservare, din cauza că își pierde aproape toate, această substanță.

Schimb cu somon conserve nu este același lucru, aceasta își păstrează aproape toate Omega-3 , cum sunt sigur că știți deja acest acid gras foarte important, pentru a păstra inima sanatoasa.

Mananca oase de pește, deoarece acestea au de calciu, care ajuta la intarirea oaselor tale.

Scurt grăsimi

Când veți găti un fel de mancare de paste cu sos Bolognese, veți fi capabil de a reduce aportul de grasimi saturate la 50%, folosind carne tocata de curcan sau de pui în loc de carne de vită.

Un alt mod de a reduce grăsimile și de a crește de fibre, în același timp, reducerea numărului de carne cu 25% și adăugarea de staniu, linte sau fasole, pentru a înlocui.

Preparate din morcovi

Deși majoritatea oamenilor cred că legumele crude mai hranitoare, de fapt, nu este întotdeauna așa.

În procesul de preparare morcovii, se realizează peretii celulelor de descompunere, contribuind astfel pentru a elibera caroten conținute în aceste și făcându-l mai ușor de absorbție pentru organism.

În fapt, așa cum a fost dovedit științific că poate absorbi până la 50% caroten, atunci când morcovi această fierte.

Crește nivelul de vitamina C

Cele mai multe femei, care cheltuiesc sume uriașe de bani pe tratamente cosmetice sau produse de îngrijire a pielii, veți uita că dieta și stilul de viață joacă un rol important.

Unul dintre cele mai bune pe care le puteți face pentru a face pielea sa arate uimitor, mânca o mulțime de fructe și legume.

Citricele sunt o sursa excelenta de vitamina C, un nutrient antioxidant, care ajută pielea ta nu îmbătrâni atât de repede, și, în același timp, întârzie apariția ridurilor.

Bea suc cu fulgi de

Aproximativ jumătate fete și 1 din 4 femei în marea Britanie, nu de a absorbi cantitatea necesară de fier, ceea ce poate duce la lipsa de energie în viața de zi cu zi.

Fierul este de asemenea important pentru celule de sânge va rămâne sănătos.

De fier, care conțin cereale, este foarte dificil de a păstra pe corp, de aceea este recomandat consumul lor, împreună cu un pahar de suc de portocale suc, care face ca organismul poate absorbi mult mai ușor, această substanță.

foto4

Crește nivelul de vitamina D

Este ca o dieta bogata in vitamina D, deoarece aceasta joacă un rol foarte important în calcificarea oaselor tale. Produsele care conțin pește, ouă sau vreun fel de terci.

Ferește-te de propriile oase, iar acestea cresc

Jumătate din toate stocurile de calciu în organism femei și până la două treimi din stocurile în corpul bărbații devin în perioada de pubertate.

De aceea, este foarte important de a face copii, adolescenți și adulți tineri au o dieta bogata in calciu.

Chiar și în perioadele de creștere lentă, copiii au nevoie de între două și de patru ori mai mult calciu per kilogram (greutate corporală), decât adulții.

Acum, că știți cum să facă o dieta sanatoasa, de fapt, schimbările au început să observe într-un timp scurt. Nu uitați să spuneți cum a fost!